V čem smo dobri?

Servis

certifikatČe želite uporabljati vašo uro dalj kot samo dokler se je ne naveličate, upoštevajte dejstvo, da vsaka ura – mehanska ali baterijska – potrebuje redne preglede in kontrole strokovnjaka. Vsakih nekaj let pa tudi čiščenje mehanizma.
Ob tako imenovanem generalnem servisu se mehanizem razstavi do zadnjega vijaka, vzvoda, koleščka… mehansko, kemično in strojno prečisti, sestavi, naolji, namaže in testira na posebnih aparaturah, ki takoj po opravljenem servisu strokovnjaku omogočajo prvi vpogled v opravljeno delo.

Zmotno je mišljenje, da ure s pogonom na baterijo ne potrebujejo servisa.

Vlaga je dejavnik kateremu se tudi urarji ne moremo izogniti in povzroča verjetno največ sivih las tako stroki kot uporabnikom ur. Ker le-ta lahko izredno škoduje vaši uri je ob nakupu smiselno dobiti pravo informacijo kako težave z vlago čimbolj omiliti. Previdnost pri nakupu ni odveč, obisk pri strokovnjaku in njegov nasvet prepreči marsikatero slabo voljo.

Servis ur pri naši hiši jemljemo z vso odgovornostjo in zagnanostjo. S tem se ukvarjamo že več kot 40 let na isti lokaciji, izhajamo pa iz znane celjske urarske družine Lečnik, ki je vzdrževala ure generacije pred nami.
Vzdržujemo, servisiramo, restavriramo in popravljamo vse vrste stenskih, kaminskih in ročnih ur ne glede na njihovo starost in obrabo. Naš cilj je zadovoljna stranka, ki ceni svojo uro vsaj toliko kot mi, ki vaše ure vzdržujemo.

Naša delavnica je opremljena z najmodernejšimi aparati za diagnostiko in testiranje vodotesnosti.
Usposobljeni smo za hitro menjavo baterij tudi za športne ure in računalnike kot so npr. Polar, Suunto, Garmin…