Kontakt

Kontaktni podatki Urarstva Lečnik Celje

Vaše ime (obvezno)

Vaš e-poštni naslov (obvezno)

Telefonska številka ali mobitel

Sporočilo ali vprašanje (obvezno)

Vsebina je onemogočena
Za prikaz je potrebno sprejeti piškote

Naslov

David LEČNIK
Aškerčeva ulica 3
3000 Celje

Mobitel, telefon
in e-pošta

M: 051/431-345
T: 03/492-60-50
E: info@urar-lecnik.si

Delovni čas

Od ponedeljka do petka med 8. in 19.
Ob sobotah med 8. in 12.

Garmin – (vstavi koordinate)

latitude:    46.230238
longitude: 15.267524

Kako do nas?

Če prihajate iz avtoceste LJ-MB – izvoz CENTER, zavijete levo proti centru in štejete semaforje. Prvi je pri izhodu iz avtoceste, zadnji enajsti je za podvozom železniške proge, nato nadaljujete 50m do vstopa na parkirišče na Aškerčevi.

Če prihajate iz smeri Laško – prečkate Savinjo, v krožišču nadaljujete proti centru mesta, mimo železniške postaje (semafor izključno za pešce), pri semaforju ob Pošti (na vaši levi) nadaljujete cca 50 m, mi smo na vaši levi. Pozor – zavijanje levo na parkirišče ob Aškerčevi ni dovoljeno.

Če prihajate iz smeri Žalca po stari cesti – na celjski obvoznici v smeri Štor na semaforju ob vojašnici zavijete desno v center mesta, nadaljujete pod železniško progo in na naslednjem semaforju nadaljujete 50m do vstopa na parkirišče na Aškerčevi.

Če prihajate iz smeri Štore – na celjski obvoznici v smeri Žalca na semaforju ob vojašnici zavijete levo v center mesta, nadaljujete pod železniško progo in na naslednjem semaforju nadaljujete 50m do vstopa na parkirišče na Aškerčevi.

Za delovanje Youtube predvajalnika in Google maps je potrebno sprejeti piškote. Več

Na strani uporabljamo predvajalnik Youtube in zemljevid Google Maps, ki za delovanje potrebujeta piškote. Piškoti so datoteke, ki se shranijo na vašo napravo in omogočajo delovanje storitvam. Vaša odločitev o sprejetju se shrani v piškot, ki se hrani 1 mesec.

Zapri